MHP’DEN SARIOĞLAN ÇIKARMASI

MHP’DEN SARIOĞLAN ÇIKARMASI

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ve yönetimi, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’ı makamında ziyaret etti. Sarıoğlan’ın sorunlarını dinleyen Başkan Tok, pazar yerini ziyaret ederek vatandaşla da buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ve MHP’li yöneticiler Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. İlçenin pazar yerini ziyaret eden Başkan Tok, vatandaşla da sohbet etti. MHP İl Başkanı Tok, yaptığı açıklamada; “Kayseri'mizin güzide ilçesi Sarıoğlan'da Belediye Başkanımız kardeşimiz Bekir Ayyıldırım'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık. Belediyeye ait kademe binasının kapalı pazar yerine dönüştürülmesi ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç'tan destek sözü aldık. Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek hasbihal ettik. Biz büyük bir aileyiz” ifadelerine yer verdi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’da “Kıymetli il başkanımız Serkan Tok’a ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizi daha ilerilere taşımak üzere çıktığımız bu yolda üç hilalin boynunu bükük bırakmayacağız. Borçlu bir belediye devralmamıza rağmen ilçeye hizmet noktasında çalışmalarımız sürüyor, Sarıoğlan’ın gelişmesi için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sarıoğlan’da bulunan belediyeye ait kademe binasının pazar yerine dönüştürülmesi için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı arayarak destek söz alan MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, son ziyaretini de AK Parti Sarıoğlan İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirdi.