MHP Erzurum'dan Ramazan'da 'Bir Sofra Bin Bereket' iftarı

MHP Erzurum

MHP Erzurum İl Başkanlığı, Lalapaşa'da bir ay boyunca hizmet verecek 400 kişilik iftar çadırı kuruyor.

Bir Ay Sürecek İkram
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı, "Bir Sofra Bin Bereket" temalı iftar otağını hayata geçiriyor. Bu özel organizasyon, Ramazan ayı boyunca Lalapaşa Kent Meydanında vatandaşlara hizmet verecek.

Dayanışma Ruhunu Güçlendirme Hedefi
MHP Erzurum İl Başkanlığı, bu çalışmayla Ramazan'ın manevi atmosferini paylaşmayı ve toplumdaki dayanışma kültürünü pekiştirmeyi amaçlıyor. İl Başkanı Adem Yurdagül'ün talimatı doğrultusunda gerçekleştirilen hazırlıklar tamamlanmak üzere.

400 Kişilik İftar Sofrası
Kent merkezindeki Lalapaşa Camii bahçesine kurulacak olan iftar çadırı, 400 kişiyi ağırlayacak kapasitede. Çadırda, öncelikle ihtiyaç sahipleri olmak üzere tüm Erzurumlulara iftar ikramında bulunulması planlanıyor. Bu girişimle, Ramazan'ın birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunun şehirde daha derinden hissedilmesi hedefleniyor.