MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak basın açıklamasında bulundu

MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak basın açıklamasında bulundu

MHP il Başkanı Adnan İncetoprak, ''Şunu açık bir şekilde söylemeliyim. Burası hizmet makamıdır. Kırgınlık, küskünlük ve darginlik kaldırmayacak bir makamdır''

Bu makamın dargınlık ve küslük makamı olmadığını belirten Adan İncetoprak, ''Geçen hafta itibari ile MHP Genel Merkezimiz'de Genel Başkanımız Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli tarafindan Kayseri il Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Bu bayrak yarışında Sayın Genel Başkanımızın bizlere görev vermesi bizleri gururlandırmıştır. Teşkilatın içerisinden gelen, dönem dönem verilen tüm görevleri çizgimizden hiç sapmadan yapmak için gece gündüz nasıl bu davaya hizmet ettiysek yine aynı ruh ve heyecanla bu görevi de yapmak için genel başkanımıza söz verdik. Milliyetçi Hareket. bu ülkenin mihenk taşlarından birisidir. Bizlerde bu yolda Kayseri il Teşkilatı olarak, genel merkezimizin misyonu ve bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin tecrübeleri ışığında görevimizi yerine getireceğiz. Teşkilatımızın kapısı bu davaya gönül vermiş, bu vatanda taş üstüne taş koymak isteyen herkese açıktır. Küskünlük ve dargınlıkları bir kenara bırakarak bu davaya hizmet etmek isteyen herkes bu çatının altında yer alacaktır'' diye konuştu.

Yeni bir ruhla, yeni bir heyecanla birleştirici, kucaklayıcı bir yönetim anlayışı içinde olunması gerektiğini vurgulayan İncetoprak, ''Bayrağı zirveye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Burayı şereflendiren siz değerli dava arkadaşlarım ve sayın basın mensupları, Kayseri Il teşkilatımızın bundan sonraki dönemde yapacağı tüm çalışmaları sizlerle en ince ayrıntısına kadar paylaşarak, istişare noktasında yine sizlerle temas halinde olacağız. Yine Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin emir ve talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı'nın ruhuna bağlı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' dedi ve devam etti.

İncetoprak, ''Bu kutsal göreve başlarken Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Özdemir, Kayseri Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, ülkü ocaklarımız, Taş Medreseli büyüklerimiz Kadın Kollarımız. Yan kuruluşlarımız ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi'ne nice başarılar yaşatmak üzere yola çıkıyoruz. Cenab-ı Allah bu yolda bizleri mahcup etmesin. Tüm ülkücü camiaya hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Ayrıca 30 Ağustos Zafer bayramını unutmayan Başkan İncetoprak, ''30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 99'uncu yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman ecdadımızı, aziz şehitlerimizi, Milli Mücadele'nin bütün cesaret ve hamiyet timsallerini rahmetle, minnetle, hürmetle anıyorum. Zaferimiz kutlu olsun'' dedi.