Mersin'de plastik ham madde deposunda yangın: İtfaiye müdahalesi sürüyor
Toroslar'da bir geri dönüşüm tesisinin deposunda çıkan yangına çok sayıda ekip müdahale ediyor.
Gece Yarısı Çıkan Alevler
Mersin'in Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi'ndeki Hurdacılar Sitesi'nde, sabaha karşı bir geri dönüşüm tesisine ait plastik ham madde deposunda yangın çıktı. Durumu fark eden vatandaşlar, olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
Yoğun İtfaiye Seferberliği
Alarm üzerine bölgeye Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına polis ve sağlık ekipleri de destek verdi. Üç deponun bulunduğu alanın orta kısmında başlayan yangına müdahale kısa sürede başlatıldı.
Kontrol Çalışmaları Devam Ediyor
Yangın, yoğun kara dumanların gökyüzünü sarmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TOMA'lar da yangını kontrol altına alma çalışmalarına destek verdi. Müdahale çalışmalarının aralıksız sürdüğü bildirildi.

