Tarih: 29.08.2024 13:32

Mersin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlanacak

Facebook Twitter Linked-in

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramını, dolu dolu etkinlikler ve konser programları ile kutlamaya hazırlanıyor.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesinin öncülüğünde gerçekleştirilecek etkinliklerle, Mersin merkez ve ilçelerde çok sayıda kutlama programı yapılacak. Yapılacak etkinlikler kapsamında, Çocuk Gelişim Merkezlerinde eğitim gören çocuklar için program hazırlayan Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı; Halkkent, Münir Özkul, Tarsus 100.Yıl Atatürk, Yenice Yaşar Bayboğan ve Gülnar Çocuk Gelişim Merkezlerinde öğrenciler ve velilerin de katılımı ile coşkulu bir etkinlik düzenleyecek.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ise ‘30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası Futbol Turnuvası’ ile ‘30 Ağustos Toroslar Zafer Kupası Futbol Turnuvası’ final müsabakalarını düzenleyecek ve ardından dereceye girenlere ödül töreni gerçekleştirilecek.
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı da Mezitli’de Kent Orkestrası Konseri, Mut ilçesi Kozlar Mahallesi’nde Türk Müziği Orkestrası Konseri ve Mut ilçesi Sertavul Pazar Yerinde Kent Orkestrası Konseri düzenleyerek, kentin ayrı noktalarında herkesi müziğe doyuracak.
Ayrıca Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu (TADEKA) Spor Kurulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında, 31 Ağustos Cumartesi günü Eshab-ı Kehf girişinde bulunan alanda ‘zafer uçuşu’ adını verdiği yamaç paraşütü ve motocross şovlarıyla Tarsus’ta unutulmaz anlar yaşatacak.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB