Merkezefendi Zabıtaları Okul kantinlerini denetledi

Merkezefendi Zabıtaları Okul kantinlerini denetledi

Merkezefendi Zabıtaları Okul kantinlerini denetledi

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte ilçedeki okullarda kantin denetimi gerçekleştiriliyor.

Eğitime her zaman destek veren Merkezefendi Belediyesi ilçedeki çalışmalarına tüm hızla devam ediyor. Öğretmen ve öğrencilerin sağlığı için Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okul kantinlerinde denetim gerçekleştiriyor. Denetimde satılan gıda maddelerinin sağlık imkanlarını uygunluğu, ürünlerin son kullanım tarihleri ve iş yerlerinin ruhsatları denetleniyor. Ekipler yapılan denetimde işletmelere sağlık yönetmeliği, hijyen ve genel kurallar hakkında bilgiler de veriyor.

“Yapılan denetimler belirli aralıklarla devam edecek”
Öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlına önem verdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “ İlçemizde yaşayan hemşirelerimizin sağlığı ve huzurunu sağlamak amacıyla canla başla çalışan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, yeni eğitim-öğretim yılında da okul kantinlerinde denetime başladı. Okullarımızda yapmış olduğumuz bu denetimler belirli aralıklarla yapılmaya devam edecek” dedi.