Merkezefendi satın aldığı araçlarla kira bedelinden kurtulacak

26.08.2024 16:35:28

Merkezefendi satın aldığı araçlarla kira bedelinden kurtulacak

Merkezefendi Belediyesi, birçok hizmeti daha güvenli bir şekilde ulaştırmak ve kiralama bedellerinden kurtulmak için kompakt araçlardan oluşan 20 araç satın aldı. Başkan Doğan, “Mesafelerin uzadığı, yaşamın hızlandığı dünyaya ayak uydurmak, hizmetlerimizi aksatmadan, hep birlikte geleceğe yol almak için durmadan çalışıyoruz” dedi.

İlçe genelindeki çalışmalarına devam eden Merkezefendi Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve güvenli hizmet sunma hedefiyle önemli bir adım attı. Kiralık araç bedellerinden tasarruf edilmesi ve hizmetlerin daha etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla belediye bünyesine 20 adet kompakt araç satın alındı. Yeni araçlar, Halk Süt, temizlik, evde bakım ve diğer çeşitli hizmetlerde kullanılacak.

“İmkanlarımızı durmadan geliştiriyor, genişletiyoruz”
Merkezefendi’nin sürekli büyüdüğünü ve geliştiğini belirten Başkan Doğan, “Merkezefendimiz günden güne büyüyor, nüfusumuz günden güne artıyor. Büyüyen ve gelişen ilçemizde, hizmetlerimizi hemşehrilerimize zamanında ulaştırabilmek için bizler de altyapımızı ve imkanlarımızı durmadan geliştiriyor, genişletiyoruz. Bu geliştirmelerden birisi de hızlı ve sürdürülebilir, kompakt araçlardan oluşan 20 araçlık filomuz. Geçtiğimiz günlerde satın alarak belediyemizin bünyesine kazandırdığımız bu araçlar ile Halk Süt’ten çöp poşetine, evde bakım hizmetimizden erzak kolilerine kadar birçok hizmetimizi hemşehrilerimizin evlerine daha çabuk ve daha güvenli bir şekilde ulaştıracağız. Bununla birlikte her yıl yenilemek zorunda kaldığımız kiralık araç bedellerinden de kurtulmuş olacağız. Resmi plakalı araçlarımız bugünden itibaren ilçemizin yollarında sizlere hizmet edecek. Mesafelerin uzadığı, yaşamın hızlandığı dünyaya ayak uydurmak, hizmetlerimizi aksatmadan, hep birlikte geleceğe yol almak için durmadan çalışıyoruz” diye konuştu.