Tarih: 16.08.2024 14:57

Merkezefendi Belediyesinden 19.2 milyon liralık öğrenim yardımı

Facebook Twitter Linked-in

Merkezefendi Belediyesi’nin, 5. ile 12. sınıf arasında eğitim gören 4 bin öğrenciye sağlayacağı öğrenim yardımı başvuruları başladı. Başkan Doğan, “Çocuklarımız ve gençlerimizin başarılı olması için çalışmaya devam ediyoruz. Onların her zaman yanındayız” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin öğrencilere eğitim hayatında verdiği en önemli desteklerden biri olan öğrenim desteği bu yıl da devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde 5. ile 12. sınıf arasında eğitim gören 4 bin öğrenciye sağlanacak öğrenim yardımı başvuruları başladı. Başvurular 1 Eylül 2024 tarihine kadar devam edecek. Eğitim yardımından Merkezefendi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından kriterleri uygun olan öğrencilere öğrenim yardımı desteği sağlanacak. Öğrencilere aylık 600 TL olmak üzere 8 ay boyunca burs verilecek. Merkezefendi Belediyesi toplamda 19 Milyon 200 bin TL öğrenim desteği sağlayacak.


“Eğitimde fırsat eşitliği için burs desteği sağlıyoruz”
Eğitim fırsat eşitliğine önem verdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Her bireyin kaliteli eğitime erişmesi için birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Yıllardır devam ettirdiğimiz öğrenim yardımımızı bu yıl da vereceğiz. Tüm gençlerimizin potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak ve ailelerine destek olmak istiyoruz. Bizler, Merkezefendi Belediyesi olarak, eğitimde eşitlik ilkesine bağlı kalarak, her bireyin başarılı bir geleceğe ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB