Tarih: 22.07.2024 16:50

Merkezefendi Belediyesi uzman öğretmenlerle gençlerin YKS tercihlerine danışmanlık yapacak

Facebook Twitter Linked-in

Merkezefendi Belediyesi, gençlerin geleceğine katkıda bulunmak için Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercih sürecinde ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sevgili öğrencilerimizin, en doğru tercihi yapmasına yardımcı olmak amacıyla YKS Tercih Danışmanlığı hizmetimiz ile yanlarında olacağız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan YKS sonuçlarının ardından Merkezefendi Belediyesi gençlerin doğru tercih yapmasına katkı sağlamak amacıyla tercih danışmanlığı hizmeti sunacak. Uzman öğretmenler, öğrencilerle bire bir görüşmeler yaparak onların ilgi ve yetenekleri doğrultusunda en uygun tercihleri belirlemelerine yardımcı olacak. YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti, 23 Temmuz-27 Temmuz tarihleri arasında Merkezefendi Kültür Merkezi’nde, 29 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Merkez Kütüphane’de gerçekleştirilecek.

“Gençlerimizin her zaman yanındayız”
Gençlerin eğitim hayatlarında doğru kararlar vermelerinin kendileri için de büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Doğan, “Belediye olarak, eğitime her zaman destek verdik, katkıda bulunduk. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin maddi, manevi her zaman yanındayız. Uzman öğretmenlerimiz, her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarını ve hedeflerini göz önünde bulundurarak, onlara en uygun tercihleri yapmalarında destek olacaklar. Kıymetli öğrencilerimizi bu hizmetimizden yararlanmaları için Merkezefendi Kültür Merkezimize ve Merkez Kütüphanemize bekliyoruz” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB