Tarih: 14.09.2024 14:02

Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi gençlere destek oluyor

Facebook Twitter Linked-in

Denizli Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi’ndeki akademik resim kurslarına katılan gençler, almış oldukları eğitim doğrultusunda girdikleri sınavlarda başarılı olarak Güzel Sanatlar Fakültelerini ve Güzel Sanatlar Liselerini kazandı.

Eğitime ve sanata olan destekleriyle bilinen Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak verilen kurslar, Merkezefendililere katkı sağlıyor. Akademik resim kursunda eğitim alan 24 öğrencinin 22’si güzel sanatlar üniversitesini, 2’si güzel sanatlar liselerini kazandı. Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi’ndeki akademik resim kursuna katılan gençler, girdikleri sınavlarda başarılı olarak güzel sanatlar fakültelerini ve güzel sanatlar liselerini kazandı. Başkan Doğan, “Eğitim, sanat ve kültüre katkı sağlamaya, geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanında olmaya her zaman devam edeceğiz” dedi.
Başkan Doğan gençleri tebrik etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, başarı gösteren gençlerle bir araya geldi. Doğan, “Gençlerimiz bizim geleceğimizin teminatı. Onların başarısı, bizim gururumuz. Eğitim, sanat ve kültüre katkı sağlamaya, geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanında olmaya her zaman devam edeceğiz. Gençlerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB