Merkezefendi Belediyesi Orkestrası yaz konseri verecek

27.08.2024 13:33:30

Merkezefendi Belediyesi Orkestrası yaz konseri verecek

Merkezefendi Belediyesi Orkestrası Karahasanlı Mahallesi birbirinden güzel şarkıların söyleneceği yaz konseri gerçekleştirilecek.

Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Belediye Orkestrası 28 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30’da Karahasanlı Mahallesi Pazar Yeri’nde düzenlenecek olan ücretsiz konserle sanatseverlerle buluşacak. Etkinlikte Orkestra ekibi tarafından birbirinden güzel şarkılar seslendirilecek.

“Hemşehrilerimizi yaz konserimize bekliyorum”
Kültür ve sanat anlamında önemli adımlar attıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak sanattan spora, kültürden eğitim ve bilime birçok hizmet gerçekleştirdik, gerçekleştirmeyi de sürdürüyoruz. Sanata, klasik müziğe destek vermek ve evrensel müziği geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla kurduğumuz Merkezefendi Belediye Orkestramız ile Karahasanlı Mahallemizde yaz konseri vereceğiz. Müziğin ve sanatın tadını birlikte çıkarmak için tüm sanatsever hemşehrilerimizi konserimize bekliyoruz” dedi.