Tarih: 11.09.2024 14:01

Merkezefendi Belediyesi öğrencileri yeni nesil sorulara hazırlayacak

Facebook Twitter Linked-in

Merkezefendi Belediyesi, öğrencilere yönelik ‘Faruk Gülhan ile LGS-YKS Yeni Nesil Sorularla Başa Çıkma Becerisi Semineri’ düzenliyor.

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen, Eğitim Koçu ve Beyin Antrenörü Faruk Gülhan’ın konuşmacı olarak katılacağı; ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilere, velilere ve öğretmenlere yönelik ‘Faruk Gülhan İle LGS-YKS’de Yeni Nesil Sorularla Başa Çıkma Becerisi’ semineri gerçekleştirilecek. Öğrencilere yeni sorular üzerine yaklaşımlar, beyin gücünü artıracak faktörler, araştırmalar ve etkileşimli beyin egzersizleri ile keyifli ve öğretici bilgiler vermek amacıyla düzenlenecek olan seminer, 13 Eylül Cuma günü saat 20.30’da Merkez Kütüphane’de gerçekleştirilecek.

“Öğrencilerimizin her zaman yanındayız”
Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Öğrencilerimizin dikkatle takip edeceği bu seminerde, öğrencilere yeni nesil sorularla başa çıkma becerisini sağlamak ve yeni nesil soruları nasıl çözecekleri konularında faydalı bilgiler paylaşılacak. Bu değerli bilgiler, onların sınav sürecini daha sağlıklı bir şekilde yönetmelerine katkı sağlayacak. Biz de onların yanında olup kaygı ve streslerine çözüm üretmeye gayret edeceğiz” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB