Mensah için Beşiktaş ne diyor?

Mensah için Beşiktaş ne diyor?

Süper Lig’de performansı ile beğeni kazanan ve geçen sezon Beşiktaş’a satın alma opsiyonlu kiralanan Bernard Mensah konusunda ortaya atılan iddialar kafaları karıştırdı. İddiaya göre Beşiktaş’ın sezon sonunda Bernard Mensah ile yo

Süper Lig’de sezon sonu yaklaşırken transfer söylemleri de konuşulmaya başlandı. Geçen sezon HES Kablo Kayserispor’da gösterdiği başarılı performans ile birçok kulübün dikkatini çeken ve sarı-kırmızılı yöneticilerin bonservis fiyatında anlaştıkları Beşiktaş’a gönderdikleri Bernard Mensah’tan iyi haberler gelmiyor.

Yaygın medyada yapılan haberler ve Beşiktaş’tan sızdığı iddia edilen haberlere göre Kayserispor'dan satın alma opsiyonlu kiralana Bernard Mensah ile ilgili flaş bir karar alındığı ifade edildi. Sezon başında Kayserispor’dan 4,5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla kiralanan Bernard Mensah için siyah-beyazlılar şimdiden kararını verdiği belirtildi.

Beşiktaş formasıyla 27 maçta 4 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyan tecrübeli orta saha oyuncusuyla sezon sonunda yolların ayrılacağı iddia edildi.