MENSAH, BEŞİKTAŞ’A GÖZ KIRPTI

MENSAH, BEŞİKTAŞ’A GÖZ KIRPTI

HES Kablo Kayserispor’un tecrübeli oyuncusu Bernard Mensah, Beşiktaş’a göz kırptı. Beşiktaş’a transferi konuşulan Mensah, yaptığı açıklamada, ‘Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takımda olmak istiyorum’ dedi.

Covid-19 Virüsü nedeniyle futbola ara verilmesinden ötürü en sevdiği işini yapamamaktan sıkıntı duyan Bernard Mensah, açıklamalarda bulundu. Mensah, ‘Süreç gerçekten çok zor ve sıkıcı. Ancak sağlığımız için tedbirlere uymak zorundayız. Bende tedbirlere uyuyorum ve zamanını evde geçiyorum. Sürekli evdeyim. Ailemle ve çocuklarımla vakit geçiyorum. Haftada en az 3-4 kez antrenman yapmaya çalışıyorum. Fit kalmak için elimden geleni yapıyorum’ dedi.

‘Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takımda yer almak istiyorum’ Mensah, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Kayseri’yi ve Kayserispor’u seviyorum. Kayseri’de iyi günler geçiriyorum. Kayserispor’da kalmak benim için güzel bir şey. Ancak her futbolcu gibi benim de bazı hedeflerim ve hayallerim var. Şampiyonlar Ligi’nde oynayan, üst düzeyde bir takımda futbol oynamak isterim. Avrupa arenasında olmak beni daha mutlu eder. O yüzden Kayserispor’dan kalmak benim için ne kadar iyi olsa da hedeflerimi de hayallerimi de düşünüyorum.”