Melikgazi'nin ligden düşmesi kesinleşti

Melikgazi

Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Melikgazi Belediyesi'nin sahasında oynadığı ve 3-1 kaybettiği Kula Belediye karşılaşmasının ardından ligden düşmesi kesinleşti.

Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda 20.hafta karşılaşmasında Kula Belediye'ye 3-1 mağlup olan Melikgazi Belediyesi'nin ligden düşmesi kesinleşti. Kayseri Atatürk Spor Salonu’nda oynan karşılaşmaya evsahibi takım Burak Kılıç, Yiğit korkut, Atakan Ayan, Berk Söylemez, MehmetCan Ağırbaş, Ali Shahbazi, Emincankocabaş, Daniel Vargas, Mete Hasdemir, Mustafa Demirci, Abdullah belik ve Furkan Akyıldız kadrosu ile çıktı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Kula Belediye, ilk seti 25-16 kazandı. Karşılaşmanın ikinci setini de 25-20 kazanan Kula Belediye setlerde skoru 2-0 yaptı. Melikgazi Belediye, üçüncü seti 25-20 kazansa da dördüncü seti 25-21 kazanan Kula Belediye, karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

Bu mağlubiyetin ardından sezon play-off hedefi ile başlayan Melikgazi Belediye, sezonun sona ermesine 2 hafta kala düşmeyi garantiledi. Melikgazi Belediye, ligin son iki maçında Alanya Belediye ve Saint Joseph’e konuk olacak.