MELİKGAZİ VOLEYBOL’DA YOLCULUK PERŞEMBE GÜNÜ

MELİKGAZİ VOLEYBOL’DA YOLCULUK PERŞEMBE GÜNÜ

Voleybol 2.Lig’de grubunu lider olarak tamamlayan Melikgazi Belediyesi Voleybol Takımı, play-offa katılma hakkı elde etmişti. Temsilcimiz, play-off yarı finali için ilimizdeki hazırlıklarını çarşamba günü tamamlayacak ve perşembe günü Eskişehir’e gidecek.

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta mücadele eden ve normal sezonu lider tamamlayan Melikgazi Voleybol, play-offlara katılma hakkı elde etmişti. Temsilcimiz, play-off yarı final karşılaşmalarına Eskişehir’de çıkacak.

Normal sezonun ardından ara vermeden play-off hazırlıklarına başlayan temsilcimiz, ilimizdeki hazırlıklarını çarşamba günü yapacağı antrenman ile tamamlayan Melikgazi Voleybol, perşembe günü Eskişehir’e gidecek. Yarı final karşılaşmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Melikgazi Belediyesi Voleybol Takımı Baş Antrenörü Fuat Kalay, ‘Hazırlıklarımızı çarşamba günü tamamlayacağız ve perşembe günü yarı final için Eskişehir’e gideceğiz. İlimizdeki hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamlayacağız. Sakatlığımız ve eksiğimiz yok. İnşallah yarı final karşılaşmalarından istediğimizi alarak finale kalacağız.”

Temsilcimiz Melikgazi Belediyesi Voleybol Takımı’nın da yer aldığı yarı final grubunda yer alan ekipler şu şekilde;

Kayseri Melikgazi Belediye

Aydın Büyükşehir Belediye

Adıyaman Gölbaşı Lisesi

Mardin Kızıltepe Belediye