Melikgazi Voleybol'da kötü gidiş devam ediyor

Melikgazi Voleybol

Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Melikgazi Belediye Voleybol Takımı, kaybetmeye devam ediyor. Ligde 14.hafta da evinde konuk ettiği Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’a 3-1 yenilerek mağlubiyetlerine bir yenisi

Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda ligin ikinci yarısına kaybederek başlayan Melikgazi Voleybol bu haftayı da mağlup kapayan ekiplerden oldu. Grupta 14.hafta müsabakasında Atatürk Spor Salonu’nda, Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor’u konuk eden Melikgazi Belediye Voleybol Takımı istediğini yine alamadı ve salondan 3-1 mağlup ayrıldı.   

Mücadelenin ilk setini 19-25 kaybeden Melikgazi Belediye’de oyuncular çabuk toparlanmasını bildiler ve oyunda üstünlüğü sağlayarak 25-20 seti kazanmasını bildiler. Dengelenen setler de rakibin moralini bozmadı ve oyuncular baskılarını artırdılar. Üçüncü seti rakip 18-25 kazanırken dördüncü sette aynı skorla sona erdi. Karşılaşmada üstünlüğünü maç sonuna kadar sürdürmesini bilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor maçı 3-1 kazanmasını bildi.  

 Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda 15.hafta da 14 Şubat Pazar günü saat 15.30’da Melikgazi Belediye Ankara Beştepe Spor Salonu’nda Halkbank ile karşı karşıya gelecek.