Melikgazi Voleybol'da kayıp hafta

Melikgazi Voleybol

Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda 21.hafta mücadelesinde Melikgazi Belediye, deplasmanda konuk olduğu Alanya Belediyesi’ne 3-0 mağlup oldu.

Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda 21.hafta karşılaşmaları sonunda ilimiz temsilcisi Melikgazi Belediye, grubun güçlü ekiplerinden Alanya Belediye ile karşı karşıya geldi. Ligin bitimine 1 hafta kala deplasmanda oynadığı karşılaşmayı temsilcimiz Melikgazi belediye 3-0 mağlup kapadı.

Alanya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan ekip Alanya oldu. Grupta güçlü konumda olan Efeler Ligi için aday takımlar arasında yerini alan rakip Alanya Belediyespor ilk seti 25-14 rahat kazandı. Temsilcimiz Melikgazi Belediyespor ligden düşmenin verdiği rahatlığı bu maçta yaşadı ve ikinci seti 25-14, üçüncü seti de 25-16 kaybederek bitime bir hafta kala rakip karşısında maçı 3-0 kaybetti. 

Bu mağlubiyet sonrasında temsilcimiz Melikgazi Belediyespor gruptaki son maçını İzmir’de Saint Joseph karşısında oynayacak. Karşılaşma 04 Nisan 2021 Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.