MELİKGAZİ VOLEYBOL’DA İŞLER KÖTÜ GİDİYOR

MELİKGAZİ VOLEYBOL’DA İŞLER KÖTÜ GİDİYOR

Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Melikgazi Voleybol aradığı sonuca bu hafta da ulaşamadı. Siyah-beyazlı ekip, evinde oynadığı maçta Maliye İhtisas’a 3-1 mağlup oldu.

Voleybol 1.Lig Erkekler de heyecan devam etti. Ligdeki 2.hafta karşılaşmasında Melikgazi Belediye Voleybol Takımı evinde Maliye İhtisas’ı konuk etti ve sahadan 3-1 mağlup olarak ayrıldı.

İlk iki sette rakibine karşı direnç gösteren Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı, 25-22 ve 25-23’lük sonuçlarla 2-0 geriye düştü. Üçüncü sette Aliyev’in oyuna ağırlığını koymasıyla bu seti 25-17 kazanan Melikgazi, setlerde skoru 2-1’e taşıdı. Karşılaşmanın dördüncü ve son setinde yeniden istediği oyunu oynayan Maliye, Melikgazi'Nin direncini kırdı ve seti 25-21 kazandı. Böylece Maliye karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Play-off hedefi ile yola çıkan Melikgazi Voleybol, bu haftayı da mağlup kapamış oldu. 

Ligin üçüncü haftasında Melikgazi Voleybol-Kocaeli Bşb Kâğıt Spor’a konuk olacak. Maliye İhtisas ise Saint Joseph’i konuk edecek.