MELİKGAZİ VOLEYBOL’DA HÜSRAN

MELİKGAZİ VOLEYBOL’DA HÜSRAN

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta mücadele eden Melikgazi Belediye, 14.hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Konya Büyükşehir Belediye takımına 3-2 yenilerek gruptaki ilk mağlubiyetini almış oldu.

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta bu haftaya kadar hiç yenilgi yüzü görmeyen Melikgazi Belediyespor ilklerini yaşadı ve deplasmanda karşılaştığı Konya Büyükşehir Belediye’ye 3-2 mağlup oldu.  

Konya Spor ve Kongre Merkezi Büyük Salonu’nda oynanan karşılaşma ilk setinden itibaren çekişmeli geçeceğini gösteriyordu. İlk seti Melikgazi Belediyespor 24-26 kazanırken, oyunda üstünlüğü ev sahibi takım Konya eline geçirdi. İkinci seti 25-17 kazanan rakip takı üçüncü seti de 25-22 kazanarak skorda üstünlüğü ele geçirmiş oldu. Melikgazi Voleybol’da gençlerin ısrarlı takip istekleri dördüncü sette sonuç verdi ve Melikgazi Voleybol seti 23-25 kazanarak setlerde eşitliği sağlamış oldu. Kırılma setinde ise çekişmenin son sayıya kadar devam etmesi, rakibin taraftar avantajı setin 15-13 Konya üstünlüğü ile sona ermesini sağladı. Melikgazi Voleybol, deplasmanda oynadığı Konya Büyükşehir maçını 3-2 kaybederek ligdeki ilk mağlubiyetini de almış oldu.   

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup 15.hafta karşılaşmasında Melikgazi Belediye, evinde Kılıç Silifke İdmanyurdu ile 02 Şubat 2020 Pazar günü saat 13.00’da karşı karşıya gelecek.