Melikgazi Voleybol zor olsa da kazandı

Melikgazi Voleybol zor olsa da kazandı

Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Melikgazi Belediye Voleybol Takımı, galibiyet serisine kendisini alıştırdı. Melikgazi Voleybol bu hafta deplasmanda karşılaştığı Düzce temsilcisini de 3-2 yenmesini bildi.

Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda son haftalara kadar istediği sonuçlara imza atamayan Melikgazi Voleybol geçen hafta deplasmanda Halkbank karşısında aldığı galibiyetin bir yenisini de sahasında Ziraat Bankkart karşısında almış oldu. Grupta 16.hafta müsabakasında Atatürk Spor Salonu’nda Ziraat Bankkart’ı konuk eden Melikgazi Belediye Voleybol Takımı rakibini 3-0 yenerek ardı ardına ikinci galibiyetini almış oldu.     

Mücadelenin ilk setini 25-17 kaybeden Melikgazi Belediye’de oyuncular çabuk toparlandılar ve ikinci seti 21-25 kazanarak skoru 1-1’e getirdiler. Oyunda dengenin sağlanmasından sonra kaçan servisler temsilcimizde üçüncü setinde kaybedilmesine neden oldu ve Düzce seti 25-22 kazanarak müsabakada yeniden 2-1 öne geçen taraf oldu. Dördüncü sette Melikgazi’de oyuncular tüm güçleriyle rakibe saldırdılar ve seti 23-25 kazanarak skoru 2-2 eşitlemesini bildiler. Son kırılma setinde de başa baş mücadele olsa da rakibi karşısında avantajlı olan ve topu iyi kullanan Melikgazi Belediyespor seti 15-17 kazanarak müsabakayı 3-2 kazandığını ilan etti.

 Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda 18.haftasında 07 Mart Pazar günü saat 13.00’da Melikgazi Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda grubun lideri Milas Belediyesi’ni konuk edecek.