MELİKGAZİ VOLEYBOL TRANSFERİ HIZLANDIRDI

MELİKGAZİ VOLEYBOL TRANSFERİ HIZLANDIRDI

İlimizi Voleybol Erkekler 1.Lig’de temsil edecek olan Melikgazi Voleybol’da idmanlar devam ediyor. Kadro yenilenmesi anlamında birçok değişim yapan yöneticiler yeni teknik heyetle birlikte transfer çalışmalarını da sürdürüyorlar.

Voleybol Erkekler 1. Lig’de bu sezon kalıcı olmak ve her sezon üstüne koyarak bir üst lig için çalışmak isteyen ilimiz temsilcisi Melikgazi Belediyespor, yeni sezon öncesinde bünyesinde yer alan oyuncularla kondisyon çalışmaları yapıyor.

Bu sezon yeni bir teknik heyetin yöneteceği Melikgazi Belediyespor’da eksik görülen mevkiler için takviyeler yapılmaya başlandı. Hem orta, hem pasör çaprazı mevkilerinde görev yapan Emincan Kocabaş'ı ile İranlı milli sporcu Ali Shahbaz'ı renklerine bağlayan Melikgazi Belediyespor’da 2 veya 3 transferin daha yapılması bekleniyor.

Oynadıkları takımlarda başarılı sonuçlar elde etmiş olan oyuncuları takımlarına transfer ettiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Ligde başarılı olmak adına çalışmalara hızlı bir şekilde başladık. Voleybolu Melikgazi'de fark oluşturmak adına önemsiyoruz. Sporun farklı dallarının yayılmasını istiyoruz. Voleybol takımımızı ligde en iyi yerlere gelecek şekilde kuruyoruz. Emincan Kocabaş'ı ve Ali Shahbaz'ı takımımıza transfer ettik. Her iki oyuncu da çok büyük başarılara imza atmış oyuncular. Takımımıza katkı sağlayacaklarından eminim. Transferlerin takımımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.