MELİKGAZİ VOLEYBOL SONA GELDİ

MELİKGAZİ VOLEYBOL SONA GELDİ

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta mücadele eden Melikgazi Belediye, 17.hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı Tarsus Gençlik maçını 1-3 kazanarak grupta rakipleri karşısında önemli bir virajı geride bıraktı.

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta liderlik koltuğunda oturan ve en yakın rakibi ile arasında 3 puan bulunan Melikgazi Belediyespor’da oyuncular 17.hafta maçında deplasmanda Tarsus Gençlik ile karşı karşıya geldi.     

Mersin Tarsus Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinden rakibin direnci ile karşılaşan temsilcimiz Melikgazi’de oyuncular ilk seti 25-21 kaybederek bir anlamda rakibi ciddiye almamanın cezasını ödemiş oldular. Çabuk toparlanmasını bilen Melikgazi’de oyuncular işin ciddiyetinin de farkına vararak ikinci seti 10-25, üçüncü seti 17-25 ve dördüncü seti de 14-25 kazanarak müsabakayı 3-1 kazanmasını bildiler.    

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup 18.hafta karşılaşmasında Melikgazi Belediye, sahasında Aksaray MTAL ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 23 Şubat 2020 Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.