MELİKGAZİ VOLEYBOL, PLAY-OFF İÇİN YOLA ÇIKTI

MELİKGAZİ VOLEYBOL, PLAY-OFF İÇİN YOLA ÇIKTI

Voleybol 2.Lig Erkekler Play-Off Yarı Final karşılaşmaları, 6-8 Mart’ta Eskişehir’de oynanacak. İlimiz temsilcisi Melikgazi Voleybol, play-off hazırlıklarını tamamladı ve Eskişehir’e gitti.

2019-2020 Voleybol Sezonu TVF Erkekler 2. Lig Yarı Final Etabı’nda heyecan, 06 Mart Cuma günü 4 grupta oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2.Lig Erkekler Yarı Final müsabakalarına Eskişehir ev sahipliği yapacak. 6-7-8 Mart tarihlerinde Şehit Anıl Gül Spor Salonu ile 2 Eylül Kampüsü’nde bulunan Teknik Üniversitesi Salonu’nda oynanacak maçlarda 16 takım mücadele edecek. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak grup karşılaşmalarının ardından gruplarında 1. ve 2. olan 8 takım final etabına yükselecek.

İlimizi play-off yarı finalinde temsil edecek olan Melikgazi Belediyesi Voleybol Takımı, yaklaşık bir aydır sürdürdüğü hazırlıklarını tamamladı ve Eskişehir’e gitti. Temsilcimiz, yarı final müsakalarından derece ile ayrılarak adını Adana’da yapılacak olan play-off finallerine yazdırmak istiyor.