MELİKGAZİ VOLEYBOL, PLAY-OFF FİNALLERİ’NDE

MELİKGAZİ VOLEYBOL, PLAY-OFF FİNALLERİ’NDE

Erkekler 2. Lig Yarı Final Etabı’nda mücadele eden Melikgazi Belediyesi Voleybol Takımı, çıktığı üç karşılaşmadan ikisini kazandı ve adını final grubuna yazdırdı.

2019-2020 voleybol sezonu TVF Erkekler 2.Lig Yarı Final Etabı’nda heyecan, 08 Mart Pazar günü A, B, C ve D gruplarında oynanan üçüncü ve son karşılaşmalarla sona erdi. İlimizi temsil eden Melikgazi Voleybol, grubunu ikinci sırada tamamladı ve adını finale yazdırdı.

Melikgazi Belediyesi Voleybol Takımının play-off yarı final karşılaşmalarında aldığı sonuçlar şu şekilde;

Melikgazi Belediye 3-0 Kızıltepe Belediye

Melikgazi Belediye 1-3 Adıyaman Gölbaşı

Melikgazi Belediye 3-0 Aydın Büyükşehir Belediye

TVF Erkekler 2. Lig Final Etabı, 13-14-15 Mart 2020 tarihlerinde Eskişehir’in ev sahipliğinde Yenikent Şehit Anıl Gül Salonu’nda düzenlenecek.

Müsabakalara ilişkin konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, şöyle dedi: “Takımımız 13-15 Mart tarihleri arasında Eskişehir'de maça çıkacak. Kulüp olarak mücadele ettiğimiz branşlarda başarılar elde ederek ilçemizin ismini ulusal platformlarda duyuruyoruz. Ben her zaman sporun ve sporcunun yanında oldum. Gençlerin spor yapmasını teşvik etmek amacıyla gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Bu anlamda bugün 1. Lige yükselme maçlarına çıkacak olan sporcularımıza, başarılar diliyorum.”