MELİKGAZİ VOLEYBOL DEVELİ’Yİ DE GEÇTİ

MELİKGAZİ VOLEYBOL DEVELİ’Yİ DE GEÇTİ

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta mücadele eden Melikgazi Belediye, 13.hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Develi Belediyespor’u 3-1 yenerek galibiyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta başarılı sonuçlarına devam eden Melikgazi Belediyespor ligin 13.haftasında sahasında Develi Belediyespor ile karşı karşıya geldi. 

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan taraf Melikgazi Voleybol oldu. İlimizdeki derbi niteliğindeki maçta rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Melikgazi’de oyuncular ilk sette istediklerini alamadılar. Rakibin güçlü direnişi karşısında seti 21-25 kaybeden Melikgazi’de oyuncular daha sonrasında oyunda hakimiyeti eline aldı ve ikinci seti 25-21 kazanmasını bildi. Melikgazi Belediyespor üçüncü seti de 25-15 kazanarak rahat bir nefes aldı. Dördüncü periyotta rakibin yine direnişi ile karşılaşan Melikgazi’de oyuncular uzatmaya giden seti 28-26 kazanarak maçın skorunu da ilan etmiş oldular. Melikgazi Belediyespor zorlu maçı böylece 3-1 kazanarak liderlik koltuğundaki yerini korumuş oldu. Bu galibiyetle Melikgazi Belediyespor puanını 34’e çıkartmış oldu.   

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup 14.hafta karşılaşmasında Melikgazi Belediye, Konya Büyükşehir Belediyespor’la Konya Spor ve Kongre Merkezi Büyük Salon’da 26 Ocak 2020 Pazar günü saat 13.00’de karşı karşıya gelecek.