Melikgazi Kayseri Basketbol sezonu açıyor

Melikgazi Kayseri Basketbol sezonu açıyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezon hazırlıklarına 7 Ağustos’ta Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde başlayacak.

Yeni sezonda da Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Melikgazi Kayseri Basketbol, sezon hazırlıklarına 7 Ağustos’ta yerli oyuncuların katılımı ile başlayacak. 

Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezon öncesi yerli ve yabancı 8 transfer gerçekleştirdi. Bir yerli oyuncuyu daha kadrosuna dahil edecek olan sarı-kırmızılı ekip, 14 oyuncu ile yeni sezona başlayacak. Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde çalışmalarına başlayacak olan temsilcimiz, Ağustos ayı sonunda Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde de çalışma yapacak. Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezon öncesi 2005 yılında bu yana gerçekleştirdiği Erciyes Cup Turnuvası ile görücüye çıkacak. Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturan temsilcimiz, sezonu ilk 8 arasında tamamlamak istiyor. 

Yeni Sezona ilişkin konuşan Sportif Direktör Ahmet Bozbey, “Bu sezonki hedefimiz ilk 8'e girmek. Özellikle Türkiye Kupası’na gidebilmek için sezonun ilk devresini ilk 8’de bitirmemiz gerekiyor. Geçen yıl Türkiye Kupası'na katılamamıştık. Bu yıl oraya da gitmek istiyoruz” dedi.