Melikgazi Belediye, Malatya’yı dize getirdi

Melikgazi Belediye, Malatya’yı dize getirdi

Voleybol 1.Lig Erkekler B Grubu 3.haftasında deplasmanda Malatya Büyükşehir Belediye’ye konuk olan temsilcimiz Melikgazi Belediye müsabakayı rahat bir skorla 3-0’la geçerek haftayı galibiyetle kapadı.

Voleybol 1.Lig Erkekler B Grubu’nda 3.hafta da deplasmanda Malatya Büyükşehir Belediye’ye konuk olan temsilcimiz Melikgazi Belediye, rakibini rahat geçti. 

Malatya’da oynanan karşılaşmanın ilk setinde temsilcimiz Melikgazi Belediyespor da oyuncular rakip karşısında zorlandılar. İlk setin zorluğunu son saniyelerde üstünden atabilen temsilcimiz seti 21-25 kazanmasını bildi. Müsabakanın 2.setinde ise rakibin direnci tamamen ortadan kalktı ve Melikgazi bu seti de 12-25 kazanarak maçın genelinde üstünlüğü elinde bulundurduğunu ilan etti. Müsabakanın 3.setinde de rakibini 19-25 yenen Melikgazi maçı 3-0 kazanarak önemli bir başarıya imza atmış oldu.

Voleybol 1.Lig Erkekler B Grubu 4.hafta karşılaşmasında Melikgazi Belediye, Akkuş Belediye’yi konuk edecek. Müsabaka 30 Ekim 2021 cumartesi günü saat 13.00’da başlayacak.