MELİKGAZİ, ALANYA KARŞISINDA TUTUNAMADI

MELİKGAZİ, ALANYA KARŞISINDA TUTUNAMADI

Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Melikgazi Belediye, gruptaki 10.hafta karşılaşmasında sahasında Alanya Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.

Voleybol 1.Lig Erkekler A Grubu’nda son haftalarda iyi sonuçlar alamayan ve mağlubiyetlerle haftaları geçiren Melikgazi Belediyespor, 10.hafta karşılaşmasında Alanya Belediyespor karşısından 3-1 mağlup ayrıldı.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ilk sette rakip karşısında üstün bir oyun sergileyen Melikgazi Belediyespor seti 25-21 kazanarak moral bulmasına karşın bu durumu diğer setlerde sürdüremedi. Daha sonra oynanan setlerde iyi mücadele edilse de kayıplar yaşayan Melikgazi’de oyuncular Alanya karşısında aldıkları mağlubiyetle sahadan ayrılmak zorunda kaldılar. Melikgazi Belediyespor sahasında konuk ettiği Alanya Belediyespor’da 3-+1 mağlup olurken karşılaşmada alınan sonuçlar ise şöyle oldu:

1.set 25-21 Melikgazi Belediye

2.set 20-25 Alanya Belediye

3.set 17-25 Alanya Belediye

4.set 20-25 Alanya Belediye

Melikgazi Belediye, ligin 11.hafta karşılaşmasında Saint Joseph’i, Atatürk Spor Salonu’nda konuk edecek. Karşılaşma 20 Aralık Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.