MELİKGAZİ HALK SAĞLIĞI İÇİN HER AN HER YERDE

MELİKGAZİ HALK SAĞLIĞI İÇİN HER AN HER YERDE

Melikgazi Belediyesi, korona virüse (Kovid-19) karşı güvenlik önlemleri kapsamında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak korona virüs salgını tedbirleri kapsamında yoğun bir şekilde gayret gösteriyoruz.  Şuan da tam 50 kişi ve 25 araç ile sahada çalıyoruz. Kamu ve kuruluşlar STK, noterler olmak üzere ücreti karşılığı binalar yoğun bir şekilde dezenfekte ediliyor. ATM’ler, bankalar, kurumlar yoğun bir şekilde dezenfekte edilip ilaçlanıyor. Çevre temizlik vergileri yine vatandaşların sağlığı için kullanıldı. Vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığımızın talimatlarına uyup tedbirlerini artırması ve mecbur kalmadığı sürece evden çıkmaması lazım. Sabunla ellerimizi sık sık yıkamamız ve hijyen kurallarına uymamız lazım. İnsanlarla aramızda sosyal mesafeyi korumamız lazım.” dedi.

Melikgazi Belediyesi olarak korona virüsle mücadeleye her türlü destek vermeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Palancıoğlu, “İnşallah bu virüsten de hayırlısıyla kurtulup eski sağlıklı günlerimize kavuşacağız.” diye belirtti.