Medical Point’te ‘Özgürlüğün Nefesi’ coşkusu

9.09.2024 11:42:20

Medical Point’te ‘Özgürlüğün Nefesi’ coşkusu

İzmir’in kurtuluşunun 102. yılı, İEÜ Medical Point Hastanesinde “Özgürlüğün Nefesi, İzmir’in Kalbinde Atar” temasıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, “Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği bu özgürlük havasını, ülkemize ve insanlığa daha iyi hizmet ederek yüceltmeye kararlıyız. İzmir’in kalbi bugün olduğu gibi her zaman özgürlükle atacak. İyi ki doğdun Güzel İzmir” dedi.
İEÜ Medical Point Hastanesi, İzmir’in kurtuluşunun 102. yılını duygusal ve etkileyici bir atmosferde karşıladı. Hastanenin girişine asılan kırmızı-beyaz bayraklar ve kurtuluş mücadelesinin destansı anlarını yansıtan fotoğraf sergisi, çalışanlar ve hastalar tarafından büyük ilgi gördü. Türk askerlerinin 9 Eylül 1922’de İzmir’e ayak bastığı saat olan 10.30’da düzenlenen zeybek gösterisi ise, hastane çalışanları ve hastalar tarafından coşkuyla izlendi. İzmir’e özgü lezzetler, boyoz ve gevrek eşliğinde yapılan mini kutlama ile bu anlamlı gün taçlandırıldı.
Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, İzmir’in kurtuluşuna dair düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “İzmir’in kurtuluşunun 102. yılını büyük bir onur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu özgürlük mücadelesi, bir milletin direnişinin ve bağımsızlık aşkının simgesidir. Bizler de Atatürk ve silah arkadaşlarının bıraktığı bu emaneti yaşatmak, korumak ve daha da yüceltmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İzmir’in kalbinde atan bu özgürlük nefesi, bugün ve her zaman bizimle olacak. İyi ki doğdun Güzel İzmir!”