Tarih: 29.07.2024 10:39

Medical Point, Merinos Voleybol Takımının sağlık sponsoru oldu

Facebook Twitter Linked-in

Medical Point Gaziantep Hastanesi ile Türkiye Voleybol 1. liginde mücadele eden Merinos Gençlik ve Spor Kulübü A Takımı 2024-2025 sezonu sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.
Türkiye Bayan Voleybol 1.liginde Gaziantep’in tek temsilcisi olan Merinos Gençlik ve Spor kulübüne Medical Point Gaziantep Hastanesi sağlık sponsoru oldu. Sponsorluk anlaşması Medical Point Hastanesi Genel Müdür Haluk Gültekin ve Merinos Gençlik ve Spor kulübü Başkanı Ali Atalar tarafından imzalandı.
Yapılan imza töreninde konuyla ilgili olarak açıklama yapan Medical Point Hastanesi Genel Müdürü Haluk Gültekin, “ Salon sporlarına verdiğimiz desteğimize bu yıl Merinos Bayan Voleybol takımına da ekledik. Sekiz yıldan beri sağlık sponsorluğunu üstlendiğimiz Gaziantep Basketbol takımından sonra Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Merinos Gençlik ve Spor Kulübüne de sağlık sponsoru olmanın gururunu yaşıyoruz. Sporcuların sağlığı, sadece bireysel değil, aynı zamanda takım performansını da doğrudan etkileyen bir faktördür. Medicalpoint olarak, bu sürecin her aşamasında şehrimizi temsil eden takımımıza destek olacağız ve sporcuların sağlık durumlarını yakından takip edeceğiz. Bu iş birliği, sporun ve sağlığın önemini vurgulayan bir adım olarak görüyoruz. Sporun ve sağlıklı yaşamın destekçisi olarak, sporcularımızın sağlık ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bu takımımızın performansını artırmada büyük bir adım olacak ve Sultanlar Ligi hedefinde katkı sağlayacaktır. Gaziantep Medical Point Hastanesi, sağlık sponsorluğu kapsamında, takımın sağlık kontrollerini üstlenecek ve sporcuların genel sağlık durumlarını düzenli olarak takip edecektir. Bu işbirliği için Merinos Gençlik ve Spor Kulübüne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Merinos Voleybol Spor Kulübü Kulüp Başkanı Ali Atalar Gaziantep’in önde gelen Hastanelerinden Medical Point ile sponsorluk anlaşması imzalamanın önemli olduğunu belirtti. Atalar, “Gaziantep Medical Point Hastanesi ile imzaladığımız sağlık sponsorluğu anlaşması, takımımızın sağlık ve performans açısından önemli bir destek olmasını sağlayacaktır. Bu yıl ki hedefimiz öncelikli olarak Playofflara kalmak ve sonrasında Sultanlar Ligine yükselmektir. Medical Point Hastanesinin sunduğu kapsamlı sağlık hizmetleri, oyuncularımızın sağlık durumlarını en üst seviyede tutmamıza yardımcı olacağına inancım tamdır. Bu işbirliğimizde bize her türlü katkıyı sağlayan başta Medical Point hastanesi Genel Müdürü Haluk Gültekin bey olmak üzere tüm yetkililere teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB