MEAH Uzman Doktor Keleş’i kadrosuna kattı

22.08.2024 12:43:29

MEAH Uzman Doktor Keleş’i kadrosuna kattı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, yeni bir uzman doktoru kadrosuna kattı. Araştırma Görevlisi Dr. Yusuf Keleş, 20 Ağustos 2024 tarihinde girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak hastanenin Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği’nin beşinci uzmanı oldu.

Uzmanlık sınavı, Doç. Dr. Osman Vırıt başkanlığında gerçekleşti. Sınav jürisinde Dr. Öğr. Üyesi Meltem Derya Şahin, Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Selçuk, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Doç. Dr. Nilfer Şahin ve Nöroloji Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Vedat Semai Bek yer aldı. Dr. Yusuf Keleş’in tez danışmanlığını ise Dr. Öğr. Üyesi Meltem Derya Şahin üstlendi. Keleş’in tez konusu, "Remisyonda Opiyat Kullanım Bozukluğu Olan Hastalarda Bağımlılık Profili ve Lipit Parametreleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi" üzerineydi.

Dr. Yusuf Keleş, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden uzmanlığını alan 147. araştırma görevlisi olarak kayıtlara geçti. Hastane yönetimi, Keleş’i tebrik ederek, çalışma hayatında başarılar diledi.