Masaj salonunda öldürdüğü sevgilisini 1 ay önce ölümle tehdit etmiş

13.09.2024 11:58:17

Masaj salonunda öldürdüğü sevgilisini 1 ay önce ölümle tehdit etmiş

Konya’da çalıştığı masaj salonunda eski sevgilisi tarafından öldürülen 30 yaşındaki Elif Ceren Arslan’ın olaydan 1 ay önce emniyete giderek, “Emrah boynuma tokat attı, çeneme yumruk vurdu. Beni de ‘seni ve çocuğunu öldürürüm’ diyerek tehdit etti” diye şikayetçi olduğu ve uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi. Bunun üzerine katil zanlısı Emrah D.’nin ise kendisine iftira attığını söyleyip, genç kadından şikayetçi olduğu belirlendi.
Olay, geçtiğimiz Salı günü öğle saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan bir masaj salonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, masaj salonunda hareketsiz bir kadının bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, masaj salonunda yaptığı incelemede 30 yaşındaki Elif Ceren Arslan’ı bıçaklanmış halde buldu. Göğsünden bıçaklanan genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin çalışmaları neticesinde Elif Ceren Arslan’ı öldürdüğü tespit edilen eski sevgilisi Emrah D. yakalanarak gözaltına alındı. Suçunu itiraf ettiği belirtilen katil zanlısı Emrah D., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı Emrah D. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Dört çocuk annesi olduğu öğrenilen Elif Ceren Arslan’ın bir süredir masaj salonunda kaldığı ve kendisini darp eden eski sevgilisi ile ilgili uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi.

"Beni şikayet edersen seni ve çocuğunu öldürürüm" diye tehdit etmiş
Eski sevgilisi tarafından öldürülen 30 yaşındaki Elif Ceren Arslan’ın olaydan 1 ay önce emniyete giderek uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi. Arslan’ın ifadesinde ise "9 ay boyunca gayri resmi olarak birlikte yaşadık. Emrah’ın beni aldattığını öğrendim ve aramızda tartışma çıktı. ’Benim evimde yaşıyorsun beni aldatamazsın’ dedim. Emrah da ’Bu saatte bir yere gitmem seni öldüreceğim, beni şikayet edersen seni ve çocuğunu öldürürüm’ diyerek tehdit etti. Emrah bir anda sinirlenerek tokat attı, çeneme de yumruk attı. Ben kendime korumak için uğraştım. Emrah’ın bana daha fazla zarar verebileceğini düşündüğüm için hemen 112’ye haber verdim. Darp raporu aldım. Şikayetçiyim" dedi. Katil zanlısının da bunun üzerine kendisine iftira attığını söyleyip, öldürdüğü genç kadından şikayetçi olduğu tespit edildi.