Tarih: 07.08.2024 14:47

Marmaris’te ücretsiz yaz kursları devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çocukların verimli bir yaz tatili dönemi geçirmelerinin yanı sıra gelişimine de büyük katkı sağlayan Marmaris Belediyesi Yaz Kursları devam ediyor.

Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kurslarında yüzlerce öğrencinin 12 branşta aldığı eğitimler sürüyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çocukların kişisel gelişimine yön vermek amacıyla Temmuz ayında başlayan kurslara 6-15 yaş aralığındaki toplam 1016 öğrenci kayıt yaptırdı. Yüzme Eğitim Merkezi’nde uzman eğitmenler tarafından verilen branşlar arasında çocuk pilatesi, drama, halk oyunları, jimnastik, Latin dansları, masa tenisi, modern dans, resim, ritim, yüzme ve zumba yer alıyor.

Futbola giden çocuklar ise eğitimlerini, Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonu’nda alıyor. 2 ay boyunca çocukların en yoğun ilgi gösterdiği branşlar yüzme, resim ve jimnastik oldu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan, çocukların eğlenerek öğrendikleri, kendilerini sporda ve sanatta geliştirebildikleri kurslar, Ağustos ayı sonunda düzenlenecek kapanış töreniyle sona erecek.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB