Marmaris’te sanat günleri devam ediyor

28.08.2024 16:10:03

Marmaris’te sanat günleri devam ediyor

Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen ’Zaferden Barışa Marmaris Kültür Sanat Günleri’nin ikinci konukları Ümit Zileli ve Barış Doster oldu.

Marmaris Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü kapsamında Zaferden Barışa Marmaris Kültür Sanat Günleri’ adıyla düzenlendiği sohbet etkinliklerinin ikincisi dün akşam gerçekleşti. Gazeteci Yazar Ümit Zileli ve Siyasi Tarih Profesörü Barış Doster’in yer aldığı etkinliğe Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de katıldı.

Marmarislilerin ilgiyle dinlediği sohbette Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Kurtuluş Savaşı, 30 Ağustos Zaferi ve Lozan Barış Anlaşması süreci ele alındı. Başkan Acar Ünlü, yazarlara ve katılımcılara teşekkür ederek, Marmaris halkını Eylül ayı sonuna kadar devam edecek etkinliklere davet etti.

Zaferden Barışa Marmaris Kültür Sanat Günleri’nin 3. hafta konukları Emekli Tuğgeneral Yazar Dr. Naim Babüroğlu ile Akademisyen Yazar Elfin Tataroğlu olacak. Söyleşi 3 Eylül Salı günü saat 21.00’da Türkmenistan Parkı’nda gerçekleşecek.