Tarih: 09.08.2024 17:35

Mardin’de tedavi gören Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriyel Akyüz, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi

Facebook Twitter Linked-in

Mardin’de beyin kanaması sonucu tedavi gören Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriyel Akyüz (65), ambulans uçakla İstanbul’a nakledildi.
Beyin kanaması geçiren ve Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniğinde tedavisi yapılan Akyüz’ün, ileri tetkik ve tedavisi için İstanbul’a sevkine karar verildi. Bunun üzerine Akyüz, ambulans uçakla İstanbul Bahçelievler Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine sevk edildi. Akyüz, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinde kendisiyle ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Hastanede tedavisinin yapıldığını aktaran Akyüz:
"Valimizin ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün desteğiyle ambulans uçakla İstanbul’a sevk edileceğim. Fizik tedavi için İstanbul’a gidiyorum. Mardin’de hastanede kaldığım sürede bir çok akrabam yurt dışından gelip beni ziyaret etti. Yakınlarım, ’Bu hastane aynı Almanya’daki hastaneler gibi yapılmış, çok iyi bir hastane, dediler. Çok beğendiler. Allah devletimizden razı olsun. Böyle bir hastaneyi Mardin’imize kazandırdıkları için. Beni de ölümden kurtardılar. Çünkü beyin kanaması geçirdim. En kısa zamanda o kanamayı durdular ve beni iyileştirdiler. Desteklerinden dolayı Valimiz Tuncay Akkoyun’a çok teşekkür ediyorum. Bundan daha iyisi olamaz" ifadelerinde bulundu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB