Mardin'de iki kardeşin ölümünde şüpheli eş gözaltında

Mardin

Nusaybin'de evlerinde silahla vurularak öldürülen iki kız kardeşin ölümüne ilişkin, kurbanlardan birinin dini nikahlı eşi şüpheli olarak gözaltına alındı.

Olay Yerine Acil Müdahale

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, 5 Ocak günü 8 Mart Mahallesi Aram Sokak'ta bulunan bir evde yaşanan silahlı olaya 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, Süheyla Özdaş (44) ile kız kardeşi Sümeyye Khaled Abira'yı (41) silahla vurulmuş ve hareketsiz halde buldu. Yapılan kontrolde iki kardeşin hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cenazeler ve İnceleme Süreci

Kardeşlerin cenazeleri, olay yerinde gerekli adli incelemeler tamamlandıktan sonra otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Soruşturma, olayın aydınlatılması için titizlikle sürdürülüyor.

Şüphelinin Yakalanması

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince oluşturulan özel ekip tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda kimliği belirlenen şüpheli M.B. (59) yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan ilk araştırmalarda, gözaltına alınan şüphelinin, hayatını kaybeden Sümeyye Khaled Abira'nın dini nikahlı eşi olduğu öğrenildi.

Emniyetteki İşlemler Devam Ediyor

Şüphelinin emniyetteki sorgu ve adli işlemleri devam ediyor. Yetkililer, soruşturmanın tüm detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.