Mardian Mall AVM’de üniversite tercih standı açıldı

30.07.2024 11:53:32

Mardian Mall AVM’de üniversite tercih standı açıldı

Mardian Mall Alışveriş Merkezi, üniversite tercih döneminde aday öğrencilere yardımcı olmak amacıyla Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mardin Artuklu Üniversitesi iş birliğiyle tercih stantları kurdu.
Mardian Mall AVM Müdürü Mahmut Yıldızhan, “Aday öğrencilerin doğru tercih yapmaları, geleceklerini şekillendirmede kritik bir rol oynuyor. Mardian Mall olarak, gençlerin hayatlarının dönemeçlerinde en doğru kararları verebilmelerini desteklemek ve onlara yol göstermek amacıyla kurumlarla olan işbirliğimiz devam ediyor” dedi.
Mardian Mall’ın bir alışveriş merkezi olmanın ötesine geçtiğini aktaran Yıldızhan, “Uzman eğitimciler tarafından verilen danışmanlık hizmetleriyle aday öğrencilerin doğru tercihler yapmalarına katkıda bulunuyor. Aday öğrenciler, 2 Ağustos’a kadar 10.00-17.00 saatleri arasında Mardin Artuklu Üniversitesi ve Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tercih stantlarını ziyaret ederek geleceklerini en iyi şekilde şekillendirebilirler” diye konuştu.
Bu etkinlik, aday öğrencilere kariyer planlamalarında önemli bir destek sağlarken, gelecekteki başarılarına da katkıda bulunmayı amaçlıyor. Doğru tercihler, öğrencilerin hayatlarının en önemli dönemeçlerinden biri olan üniversite hayatına adım atarken, onlara rehberlik ediyor.