Manisa’nın tek kadın basketbol takımı sezona Edirne’de başlayacak

13.09.2024 12:13:29

Manisa’nın tek kadın basketbol takımı sezona Edirne’de başlayacak

Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki yeni sezona deplasman mücadelesiyle başlayacak. Rakibin Edirne DSİ olacağı karşılaşma, 14 Eylül Cumartesi günü saat 17.30’da Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanacak.
Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) 2024-2025 sezonuna güçlü bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Başantrenör İstemihan Örücü ile maçlara yoğun bir antrenman programıyla hazırlanan Turgutlu ekibi, ilk maçına galibiyetle başlamayı hedefliyor. Manisa’nın tek kadın basketbol takımı olarak dördüncü kez TKBL’de boy gösterecek olan Turgutlu ekibi, yeni sezonun ilk mücadelesini deplasmanda Edirne DSİ ile verecek. Karşılaşma, 14 Eylül Cumartesi günü saat 17.30’da Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleşecek.
Kadın basketbol takımının sezon boyunca heyecanlı maçlara imza atacağını belirten Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü İstemihan Örücü, “Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki mücadelemize 14 Eylül itibariyle başlıyoruz. Ligin iddialı bir o kadar da güçlü takımlarından birisiyiz ve ilk maçımızda Turgutlu’ya galibiyetle döneceğimize inanıyoruz. Bu sezon boyunca 30 hafta sürecek bir rekabetin ve heyecanın içinde olacağız. Hem iç sahada hem de deplasmanda sergileyeceğimiz performansla, basketbol severleri etkileyici maçlarla buluşturacağız. Her zaman yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Çetin Akın’a ve Belediyespor ailemize teşekkür ederim. Onların desteği, başarı yolunda bize büyük güç ve motivasyon sağlıyor” şeklinde konuştu.