Tarih: 19.08.2024 19:33

Manisalı Furkan Hırvatistan’dan kupalarla dönüyor

Facebook Twitter Linked-in

Manisa’nın motor sporlarındaki gururu, milli motosiklet yarışçısı Furkan Eryılmaz, Hırvatistan’da 2 günde gerçekleştirilen 3 yarışı da birincilikle tamamlayarak koleksiyonuna yeni kupalarını ekledi.
Motor sporlarında Turgutlu ve Manisa’yı başarılarıyla temsil eden, elde ettiği sonuçlar ve kupalarla adından söz ettiren milli motosiklet yarışçısı Furkan Eryılmaz, Hırvatistan’da sahne aldı.
Hırvatistan’ın Grobnik Pistinde yapılan 4. ayak AlpeAdria Avrupa Şampiyonası’nın Süpersport 600 grubunda sıralamayı zirvede tamamlayan genç motosiklet yarışçısı, yarışta birinciliği elde etti.
Ertesi gün koşulan 2 yarışta da zamanını geliştirerek birinciliği kimseye kaptırmayan Furkan Eryılmaz, 3 yarışta elde ettiği 3 birincilikle 3 kupayı daha koleksiyonuna ekledi.
Turgutlu’ya yine bir gurur yaşatan Furkan Eryılmaz yaptığı açıklamada, “Hırvatistan Grobnik Pistinde Ssp 600 sınıfında, mükemmel bir hafta sonunu geride bıraktık. 2 günde koşulan 3 yarışta da birinci olmayı başardık. Son iki yarışta zamanımızı geliştirmeyi bildik. Bizi destekleyen başta sponsorlarım, ilk yarıştan beri desteklerini esirgemeyen Turgutlu Belediye başkanımız Çetin Akın ve bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB