Manisa’da Yuntdağı sanat etkinlikleri başladı

Manisa’da Yuntdağı sanat etkinlikleri başladı

Manisa’da Yuntdağı sanat etkinlikleri başladı

Yunusemre Belediyesi’nin Yuntdağı Sanat Etkinlikleri başladı. İlk olarak Recepli ve Karakoca mahallelerinde başlayan etkinlikler, kırsal mahallelerde yaz sezonu boyunca devam edecek.
Sanatı ve sanatçıyı her zaman destekleyen Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı’nda bir ilke imza attı. Yuntdağı’nda sanat etkinliklerinin ilki Recepli ve Karakoca mahallelerinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Yunusemre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yasemin Sarar Şıktaş, Pelitalan Muhtarı Ömer Altındağ ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sanat etkinlikleri kapsamında konserler, kukla ve sihirbaz gösterisi yapıldı. Programda oldukça eğlenen izleyiciler, böylesine güzel bir organizasyona katkılarından dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkür etti. Pelitalan Muhtarı Ömer Altındağ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yunusemre Belediyesi bizler için güzel bir program hazırlamış. Mahalle sakinlerimiz yoğun ilgi gösterdi. Yunusemre Belediyesi ve Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkür ederiz.” dedi. Mahalle sakinlerinden Ramazan Yenilmez ise “Etkinlik çok güzel, çok memnun olduk. Böyle güzel bir etkinlikten dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkür ederim” diye konuştu.
İlki gerçekleştirilen Yuntdağı Sanat Etkinlikleri yaz sezonu boyunca devam edecek. Program kapsamında bu hafta 25 Temmuz Perşembe gününe kadar; 23 Temmuz Salı Sakallı - Turgutalp, 24 Temmuz Çarşamba Demirci - Kayapınar, 25 Temmuz Perşembe Örencik - Gökçeler.