Manavgat’ta plaj futbolu heyecanı başladı

18.08.2024 12:44:49

Manavgat’ta plaj futbolu heyecanı başladı

Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu 2024 Sezonu Manavgat Belediyesi Etabı, dün akşam oynanan müsabakalar ile başladı.
Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’nın açılış vuruşunu yaptığı turnuva, Sorgun Boğaz Hotel Beach Futbol Sahası’nda futbolseverlerin büyük ilgisiyle başladı. Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, belediye başkan yardımcıları, oda başkanları, STK temsilcileri ve yüzlerce vatandaş karşılaşmaları yerinde takip etti.

Kıyasıya mücadeleler
İlk günün maçlarında Çimhan Math Public, rakibi Manavgat Belediyespor’u etkili oyunuyla 5-1 mağlup ederken, Manavgat Koleji ise zorlu mücadele sonucunda Hisar Gençlikspor’u 6-4’lük skorla geçmeyi başardı. Sahadaki bu çekişmeli karşılaşmalar, seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi ve futbolseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz
Açılış karşılaşmaları öncesinde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, spora ve sporcuya destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi. Başkan Kara, “2014’ten bu yana Manavgat’ta bu etaba ev sahipliği yapıyoruz. Arkadaşlarımız yoğun emekler harcayarak bir süredir hazırlanıyor. Hem izleyicilerimiz hem de sporcularımız için güzel bir ortam hazırlayabildiysek ne mutlu bize. Her alanda spora ve sporculara destek vermeye devam edeceğiz. Başarılar diliyorum” dedi.
Turnuva, 18-19 Ağustos 2024 tarihlerinde saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmalarla devam edecek.