Tarih: 23.08.2024 15:08

Maceracı Yüzgeçler fuarda çocuklara unutulmaz bir gösteri sundu

Facebook Twitter Linked-in

Çocukların severek takip ettiği Maceracı Yüzgeçler, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda sahne aldı. Gösteride Maceracı Yüzgeçler, çocuklara keyifli anlar yaşatırken önemli toplumsal mesajlar da verdi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda 2 hafta geride kalırken, fuara ilgi ve heyecan hala ilk günkü gibi devam ediyor. 7’den 70’e tüm yaş gruplarına yönelik etkinliklerin düzenlendiği fuarda çocukların heyecanla beklediği “Maceracı Yüzgeçler” sahne aldı. KAFUM’da gerçekleştirilen gösteride, çocukların sevgilisi haline gelen Maceracı Yüzgeçler miniklere keyifli anlar yaşattı. Maceracı Yüzgeçler’in gösterisi, sadece eğlenceyle sınırlı kalmadı, aynı zamanda çocuklara önemli toplumsal mesajlar da verdi. Çevreyi koruma, arkadaşlık, yardımlaşma gibi konulara değinen şarkılar, çocukların hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağladı. Gösteri boyunca kahkahalar ve alkışlarla dolu anlar yaşanırken, çocukların yanı sıra ebeveynler de eğlenceli bir gün geçirdi.
Çocukların doyasıya eğlendiği gösteri, ebeveynlerin de beğenisini kazandı. Anne babalar, düzenlenen etkinliğin çocukların kişisel gelişimi ve sosyalleşmesi için çok faydalı olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB