LİGLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

LİGLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Süper Lig’de verilen ara ve futbolcuların dinlenmeleri devam ederken diğer yandan taraftarlar da liglerin en erken ne zaman açılacağı sorusuna yanıt arıyorlar.

Süper Lig’de korona virüsü nedeniyle verilen ara futbolcular için evde dinleme olarak değerlendiriliyor. HES Kablo Kayserispor’da futbolculara yönetim tarafından verilen evde kalınması talimatı uyarınca tüm futbolcular, çalışmalarına evlerinde devam ediyorlar.

Liglerin ne zaman açılacağı ile alakalı hala kesin bir tarihin olmamasının yanı sıra Kulüpler Birliği’nin, ‘Nisan ayının ortasında ligleri başlatabiliriz’  açıklaması ise gözleri o tarihe çevirmiş oldu. Nisan ortasına kadar ülke genelinde tehlikenin geçmemesi halinde ise tüm paydaşların yeniden bir araya gelerek nasıl bir yol izleyecekleri de düşünülen diğer bir konu başlığı.

HES Kablo Kayserispor’da ise futbolculara verilen izin yarın bitecek. Bu tarihten sonra futbolcular idmanlarına kulüp tesislerinde devam edecekler. Sarı-kırmızılılar liglerin ne zaman açılacağı ile ilgili kesin bir tarih olmaması nedeniyle, kondisyonlarını üst seviyede tutmak adına çalışmalarına devam edecekler.