LİDER OSB ZORLANSA DA ADAM’I GEÇTİ 

LİDER OSB ZORLANSA DA ADAM’I GEÇTİ 

Voleybol 2.Lig Kadınlar 6.Grup’ta liderlik koltuğunda oturan ilimiz temsilcisi Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik Spor, gruptaki 9.hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Gaziantep Adam Spor’u karşısında zorlansa da maçı 3-1 yendi.

Voleybol 2.Lig Kadınlar 6.Grup’ta 9.hafta mücadelesinde sahasında Gaziantep Adam Spor ile karşılaşan Kayseri OSB Teknik Koleji müsabakadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

Kayseri Organize Sanayi Teknik Koleji Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Kayseri OSB Teknik Koleji etkili bir başlangıç yaptı. İlk sette başa baş bir mücadele sergilense de sonlara doğru sayıları almasını bilen temsilcimiz seti 25-22 kazanmasını bildi. İkinci seti de kazanmak için sahaya çıkan temsilcimizi kötü bir sürpriz bekledi. Sette rakip karşısında etkili oyununu ortaya koyan ve rakibin direncini kırmak için çaba harcayan Kayseri OSB Teknik Koleji oyuncuları son anlardaki hataları nedeniyle seti 24-26 kaybettiler. Çabuk toparlanan temsilcimiz de oyuncular, üçüncü seti 25-20 ve dördüncü seti de 25-22 geçerek zorlandıkları bir maçtan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadılar. Kayseri OSB Teknik Koleji müsabakayı 3-1 tamamlayarak galibiyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Kayseri OSB Teknik Koleji bu galibiyetle puanını da 26’ya çıkartmış oldu. Ve ligin zirvesindeki yerini de korudu. 

Ligin 10.hafta karşılaşmasında Kayseri OSB Teknik Koleji deplasmanda ligin zayıf ekiplerinden Özel Hatay Doğuş Okulları’nın misafiri olacak. Karşılaşma 19 Ocak Pazar günü saat 16.30’da başlayacak.