LİDER OSB, KİLİS’İ DE GEÇTİ 

LİDER OSB, KİLİS’İ DE GEÇTİ 

Voleybol 2.Lig Kadınlar 6.Grup’ta liderlik koltuğunda oturan ilimiz temsilcisi Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik Spor, 6.hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Kilis Belediye Spor’u 3-1 yenerek galibiyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Voleybol 2.Lig Kadınlar 6.Grup’ta 6.hafta mücadelesinde deplasmanda Kilis Belediyesi ile karşılaşan Kayseri OSB Teknik Koleji müsabakadan galip gelmesini bildi.

Kilis Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya rakip takım taraftar baskısı nedeniyle etkili başlayamayan temsilcimiz Kayseri OSB Teknik Koleji, ilk seti 25-19 kaybetti. İlk setin müsabakanın 2.setinde etkisini gösteren Kayseri OSB Teknik Koleji ikinci seti 14-25 kazanarak setlerde durumu 1-1’e taşımış oldu. Setin kazanılmasının verdiği moral ile üçüncü seti de 13-25 kazanan temsilcimiz son sette rakibinin güçlü bir direnişi ile karşı karşıya geldi. 4.seti zorda olsa 25-27 kazanan Kayseri OSB Teknik Koleji müsabakayı 3-1 tamamlayarak galibiyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Kayseri OSB Teknik Koleji 17 puanla ligin zirvesindeki yerini de korumuş oldu.

Ligin 7.hafta karşılaşmasında Kayseri OSB Teknik Koleji sahasında ligin güçlü ekiplerinden Hatay Voleybol ile 21 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 13.00’da karşı karşıya gelecek.