Kütahyalı Arda Yıldırım, Taekwondo Şampiyonası'nda Türkiye 5'incisi Oldu

Kütahyalı Arda Yıldırım, Taekwondo Şampiyonası

Pazarlar Spor Lisesi öğrencisi Arda Yıldırım, Genç Erkekler +78 kg'da Türkiye beşinciliği elde etti.

Zorlu Rakip Denizinden Sıyrılan Bir Başarı

Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na Kütahya’dan katılan Pazarlar Spor Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi Arda Yıldırım, Genç Erkekler +78 kilogram kategorisinde Türkiye 5’incisi oldu. Ankara’da gerçekleştirilen şampiyonada, 44 zorlu rakibi arasından sıyrılarak önemli bir başarıya imza attı. Sergilediği performansla hem okuluna hem de Kütahya’ya gurur yaşatan genç sporcu, şampiyonayı 5’inci sırada tamamladı.

Okul Yönetiminden Gurur Dolu Kutlama

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Pazarlar Spor Lisesi Müdürü ve Spor Kulübü Başkanı Muammer Gökalp, "Bu kıymetli başarıda emeği olan; öğrencimizi her daim destekleyen değerli ailesini, teknik ve taktik birikimiyle Arda’yı hazırlayan antrenörlerini, kulübünü ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyoruz. Arda evladımıza önümüzdeki Okul Sporları Bölge Müsabakalarında şimdiden üstün başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki, azmi ve disipliniyle bölge müsabakalarında da okulumuzu ve Kütahya’mızı en iyi şekilde temsil edecektir" dedi.

Genç Şampiyonun Bir Sonraki Hedefi Net

Elde ettiği başarıyla ilgili konuşan Arda Yıldırım ise, şunları söyledi: "Zorlu rakipler arasından dereceyle dönmenin gururunu yaşıyorum. Bu süreçte üzerimde büyük emeği olan antrenörlerim Nevzat Yaşar hocama ve Mustafa Ergen hocama çok teşekkür ederim. Ayrıca her zaman yanımda olan aileme ve bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Okul Müdürümüz Muammer Gökalp’e şükranlarımı sunuyorum. Şimdi hedefim bölge müsabakalarında şampiyonluk."