Kütahya’da ’İyi hekimlik’ paneli

18.09.2024 11:44:52

Kütahya’da ’İyi hekimlik’ paneli

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesinde, “Hekimin Toplumsal Sorumluluğu İyi Hekimlik Paneli” gerçekleşti.
Hekim Sinan Konferans Salonu’nda gerçekleşen panele KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. Emel Koçak ile akademik ve idari personel ile Tıp Fakültesi öğrencileri katıldı.
Tıp Fakültesine yeni başlayan öğrenciler için farkındalık oluşturma açısından düzenlenen panelin açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Tekin yaptı. Rektör Tekin, Tıp Fakültesine yerleşmenin çok önemli bir iftihar kaynağı olduğunu belirterek, Türkiye’nin sağlık temalı devlet üniversitesi KSBÜ’yü tercih eden öğrencilere ayrıca teşekkür etti. Tekin, KSBÜ’nün ve Kütahya’nın özellikleri hakkında genel bilgiler verdikten sonra, “Sizler artık Türkiye genelinde bulunan bir buçuk milyonluk sağlık ailesinin birer üyesisiniz. Allah başarılı ve sağlıklı bir kariyer nasip etsin” dedi.
Bir diğer açılış konuşmasını ise Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. Emel Koçak gerçekleştirdi. Yeni gelen öğrencileri selamlayan Koçak, Tıp Fakültesini tanıttı.
Açılış konuşmasının ardından Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. İnci Arıkan ve Doç. Dr. Yasemin Kurtoğlu birer bilgilendirme sunumu yaptılar.