Tarih: 20.07.2024 15:58

Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim öğretime açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kütahya’da yapımı tamamlanan TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış töreni gerçekleştirildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla, Kütahya Organize Sanayi Bölgesinde yer alan TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılış töreni gerçekleştirildi.
Törene, Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Musa Işın, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Açılış töreninin ardından protokol üyeleri, okulun sınıflarını gezerek öğrencilerle bir araya geldiler. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Musa Işın, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve protokol üyeleri öğrencilerle aynı sıraları paylaşarak onlarla sohbet ettiler. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan protokol üyeleri, gençlerin eğitim hayatlarına yönelik tavsiyelerde bulundu ve onların geleceğe dair hedeflerini dinledi.
Katılımcılar, yeni okulun Kütahya’ya ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilerin burada alacakları eğitimle Türkiye’nin geleceğine katkı sağlayacaklarına olan inançlarını ifade ettiler.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB